Organic by Feldman este o poveste despre grijă, sustenabilitate și stare de bine, o poveste născută la poalele munților Alpi, în Munich, Bavaria, acolo unde Oana și Remus, fondatorii brandului, au locuit timp de 8 ani. Între timp, familia s-a mutat înapoi în România, pe plaiurile pitorești ale Maramureșului, iar odată cu ea, micul său business și-a găsit un nou “acasă”, chiar în inima naturii, acolo unde se regăsește cel mai bine.

Un impact pozitiv asupra lumii în care trăim - acesta este misiunea de la care a pornit Organic by Feldman. Fabricate din materiale naturale, prietenoase cu pielea bebelușului și în armonie cu tot ce ne înconjoară, create cu grijă și responsabilitate de cele mai pricepute mâini, hăinuțele Organic by Feldman asigură un confort deplin pentru bebeluși și copii.

O afacere de familie…

Organic by Feldman s-a născut odată cu cea mai frumoasă și nobilă ipostază din viața Oanei și a lui Remus, aceea de părinți. Ea, un dietetician și artist pasionat, orientată spre dimensiunea estetică și spre impactul pe care stilul de viață îl are asupra stării de bine, el, un designer industrial axat pe inovație, funcționalitate și durabilitate, odată deveniți părinți, au început să manifeste un interes tot mai mare pentru produsele curate, naturale și sustenabile.

Ca părinți și ca echipă, au început o nouă călătorie frumoasă în industria textilă ecologică, producând haine și accesorii pure și confortabile pentru bebeluși și copii, cu un design minimalist, din materiale prietenoase cu natura.

O filosofie despre simboluri și stare de bine

Organic by Feldman pornește de la ideea că formele, culorile și simbolurile din viața noastră de zi cu zi, asemeni luminii, ne influențează starea de a fi, având un impact asupra minții și trupurilor noastre.

Plecând de la această filosofie, colecțiile Organic by Feldman sunt croite în jurul unor elemente naturale (apă, munte, pădure, plante etc.), transpuse în piesele vestimentare prin motive minimaliste și culori în tonuri naturale.

100% natural, certificat GOTS

Natura este fragilă, la fel și pielea sensibilă a celor mici, de aceea este important să alegem piese vestimentare pure și delicate, care să le asigure tot confortul din grija de care au nevoie. Organic by Feldman își propune să asigure acea stare de bine pe care doar natura ne-o poate oferi prin crearea unor piese vestimentare din materiale 100% naturale.

Colecțiile de haine pentru copii Organic by Feldman sunt fabricate din bumbac organic 100% sau din lână merino pură, netratate chimic (spălarea și vopsirea lânii se face fără substanțe chimice, iar lâna folosită este garantat mulesing-free), țesute și croșetate de mâini grijulii și responsabile. Nasturii și capsele nu prezintă urme de nichel sau crom, astfel că pielea celui mic este în deplină siguranță.

Calitatea textilelor folosite, dar și responsabilitatea și grija investite pe parcursul întregului proces de fabricație sunt atestate prin certificarea GOTS (Global Organic Textile Standard).

Din inima naturii, direct pe Mudi.ro

Grija pentru cei mici și pentru viitorul lor deopotrivă ne aduce împreună pe Mudi.ro. Am inclus, așadar, în portofoliul nostru, și o parte din povestea Organic by Feldman, aducând în fața ta o selecție de piese minunate, create cu dragoste și grijă din cele mai pure materiale.

Descoperă întreaga colecție de hăinuțe din lână aici!

octombrie 21, 2023