Nu există nicio îndoială că o ceașcă de cafea este aliatul de seamă al părinților, mai ales în primii ani de viață ai copilului. Dar te-ai gândit până acum că boabele aromate nu sunt doar o sursă de energie pentru adulți, ci și o soluție excelentă pentru confortul termic al celor mici?

REIMA, unul dintre brandurile îndrăgite pe care le găsiți pe Mudi.ro, a reușit să inoveze industria de îmbrăcăminte outdoor pentru copii, adăugând particule de cafea în clasicul poliester.

Cum funcționează, mai exact?

Când particulele mici de cafea măcinată ajung la o temperatură ridicată, cafeaua formează structuri de tip fagure. Adăugând aceste particule în componența textilelor prin pulverizare, specialiștii Reima au reușit să mărească capacitatea de reținere a căldurii din articolele de îmbrăcăminte outdoor pentru copii.

Particulele mici, structurate în formă de fagure, au un rol esențial nu doar în stocarea căldurii. Pe lângă proprietățile termice, tehnologia Coffee Beans de la Reima combate acumularea de electricitate statică în material (hăinuțele nu se mai electrizează), dar și formarea mirosurilor neplăcute.

Totodată, hăinuțele care utilizează tehnologia Coffee Beans nu se lasă mai prejos față de celelalte game de îmbrăcăminte pentru sezonul rece de Reima, păstrându-și proprietățile impermeabile. Cu alte cuvinte, produsele din colecția Coffee Bean sunt un adevărat scut de protecție împotriva apei, vântului și murdăriei, ideal pentru sezonul rece sau de tranziție (primăvară/toamnă).

Echilibru între protecție și funcționalitate

Adresată copiilor de toate vârstele (include piese pentru bebeluși, toddlers, preșcolari și școlari), colecția Coffee Bean Shimmer oferă nu doar un confort termic superior, ci și un grad optim de funcționalitate, permițându-le celor mici să exploreze lumea în voie.

Salopetele tip overall pentru bebeluși sunt prevăzute cu două fermoare, astfel încât îmbrăcarea/ dezbrăcarea să se realizeze rapid și ușor, iar la nevoie, se pot transforma în doar câteva secunde, într-un sac de dormit perfect pentru cărucior. Gecuțele pentru copii sunt și ele disponibile atât în variante clasice, de iarnă, cât și în variante 2 în 1 (vestă și geacă cu mâneci detașabile), ideale pentru tranziția toamnă-iarnă-primăvară.

Articolele de îmbrăcăminte Coffee Bean Shimmer sunt esențiale pentru copii activi, care iubesc să petreacă timp în natură și să exploreze în voie, indiferent de condițiile meteo, dar și pentru activitățile zilnice, pe tot parcursul anotimpului rece. La finalul zilei, ai garanția că cel mic s-a bucurat la maximum de timpul petrecut afară, fără să se ude, să transpire sau să răcească.

Textilele Coffee Beans, o tehnologie premiată

Colecția Reima Coffee Bean este un etalon al calității, reușind să întrunească toate criteriile în materie de îmbrăcăminte outdoor performantă pentru copii. Apreciate pentru nivelul de protecție pe care îl oferă, dar și pentru versatilitatea lor, piesele inovative de la Reima au fost desemnate printre cele mai bune produse de parenting, bucurându-se de un premiu NAPPA - National Parenting Product Award (Finlanda).

Din ceașca de cafea, direct pe Mudi.ro

La Mudi, căutăm în permanență cele mai bune și inovative soluții pentru confortul și protecția celor mici, astfel că piesele vestimentare cu particule de cafea nu aveau cum să lipsească din portofoliul nostru. Momentan, vă puteți bucura de salopeta overall/sacul de dormit Honeycomb, un produs ideal pentru primul an al bebelușului, și de gecile cu puf Kupponen, potrivite pentru zilele friguroase de iarnă, dar promitem să revenim curând și cu alte produse din aceeași gamă.

octombrie 21, 2023