Astăzi vreau să împărtășesc cu voi povestea și viziunea care stau la baza acestui proiect care mi-e atât de drag. Sunt Mihaela, o mămică ce și-a dorit ca fiica ei să aibă o copilărie plină de aventuri și descoperiri, să se joace în aer liber și să exploreze în voie. Indiferent de vreme. 

O idee născută din dragoste și joacă

Întotdeauna i-am admirat pe părinții care își încurajează copiii să petreacă timp în aer liber și să exploreze, fie că asta înseamnă joaca în parc, timp petrecut în curte, excursii în locuri noi sau pur și simplu ieșirea zilnică în jurul blocului. Și mi-am dorit să fiu un astfel de părinte.

Numele Mudi, jucăuș și ușor de reținut, își trage rădăcinile din cuvântul "mud" (noroi). Odată ce te împrietenești cu noroiul, te poți bucura de săritul în bălți, de căutatul melcilor după ploaie și de studiatul gângăniilor din iarbă. 

Brandurile Mudi și filosofia nordică

În căutare de soluții ingenioase pentru a sprijini joaca și spiritul de aventură al copiilor – am descoperit la nordici acea cultură a libertății de mișcare și de joacă pentru cei mici. Așadar la Mudi am căutat branduri scandinave cu tradiție, care să aibă produse funcționale și durabile, potrivite pentru outdoor. În plus, pun mare preț si pe sustenabilitate și respect pentru mediu.

Și da, cred că ne-ar prinde bine să învățam de la nordici ca nu exista vreme nepotrivită, ci doar haine nepotrivite.

Mămicile Mudi: susținătoare ale aventurii și explorării

Mudi nu este doar un brand de haine outdoor; este o comunitate de părinți care prețuiesc copilăria activă și bucuria de a descoperi. Suntem părinți care nu spun copiilor "ai grijă să nu te murdărești", ci mai degrabă întreabă "mai vrei o tură de sărit prin bălți?".

Mulți cei din generația noastră și-au petrecut vacanțele la bunici. Acum, deveniți părinți, putem oferi și copiilor noștri o părticică din acea experiență.

Cuvântul care ne definește: "Aventură"

Când mă gândesc la Mudi, cuvântul care îmi vine în minte este "aventură". Cei mici sunt întotdeauna gata de aventură; noi, adulții, trebuie să ținem pasul cu ei.

 

În fiecare hăinuță Mudi, în fiecare alegere pe care o facem, reflectăm această pasiune pentru aventură și libertate. Ne dorim să fim alături de voi și de puiuții voștri în crearea unor amintiri prețioase, într-o copilărie plină de descoperiri și bucurii.

Dacă ești părinte și îți lași copilul să se joace în noroi, felicitări! Mudi te susține cu echipamentul necesar.

 

Mihaela

 

 

ianuarie 31, 2024